Tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 25.5.2019. Viimeisin muutos 16.5.2020.

Yleistä 

Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja. Arvostamme kuitenkin yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa, mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien. 

Vekkulit Ukulit käsittelee sinua koskevaa henkilötietoa tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, joten pyydämme sinua lukemaan tämän tietosuojaselosteen huolellisesti. Saatamme myös tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme kehittyessä tai lainsäädännön muuttuessa. Käyttämällä verkkosivustoamme tai ottamalla meihin yhteyttä, hyväksyt, että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

Rekisterinpitäjä 

Rekisterin rekisterinpitäjänä on Vekkulit Ukulit (Y1358855-2)

Henkilötietojen keruu tapahtuu

• kun ostat verkkokaupasta 
• kun vierailet verkkokaupassa
 • Kun otat meihin yhteyttä kirjeitse, sähköpostitse
• kun osallistut kilpailuun tai muuhun tapahtumaan
• sosiaalisen median kautta Kerätyt tiedot sisältävät nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja osoitetietosi. 

Henkilötietojasi vastaanottavat:

• Yrityksemme Vekkulit Ukulit 
• maksunvälittäjä, (Checkout Finland), joka vastaanottaa sinulta maksun
• kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
• tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
• tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
• IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme 

Henkilötietojen käyttötarkoitus 

Käytämme sinulta keräämämme tiedot
• jotta voimme toimittaa sinulle tilaamasi tuote ja tarjota tarvittaessa tukea
• jotta tavara toimitetaan oikeaan osoitteeseen
• jotta voimme noudattaa sovellettavaa lakia, esim kirjanpitolakia
• parantaaksemme verkkosivujamme
Emme tee sinua koskevia profiileja tai automaattisia päätöksiä. 

Kuinka kauan säilytämme tietoja sinusta?

Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen. Pyrimme aika ajoin myös päivittämään tietojasi. 

Sinulla on seuraavat oikeudet: 

• oikeus tarkistaa itseäsi koskevat henkilötiedot
• oikeus tietojen oikaisemiseen
• oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esim. kieltää markkinoinnin)
• oikeus vastustaa käsittelyä
• oikeus peruuttaa suostumus (esim. voit peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
• oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle Huomioithan, että sinulla on ”oikeus tulla unohdetuksi” vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvotteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä. 

Evästeiden käyttö

Käytämme ns. cookies, jotta verkkokauppamme toimisi paremmin. Emme kerää henkilökohtaisia tietoja sinusta kävijänä. Sen sijaan evästeitä käytetään ostoskorin seurantaan sekä muistamaan kaupassa tekemäsi valinnat ja asetukset. Jos evästeet on poistettu käytöstä, sivu ei toimi oikein ja et voi tehdä ostoksia. 2. Käytämme sivustossamme Google Analyticsia. Lisätietoja Google Analyticsin laskennasta on osoitteessa https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage  

Miten evästeet poistetaan käytöstä? 

Katso selaimessasi "asetukset" tai "suojausasetukset".

Älä epäröi ottaa yhteyttä minuun, jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita tästä tietosuojakäytännöstä, henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat pyytää rekisterin otetta.

Marjaterttu Pulkkinen
Vekkulit Ukulit Hollstens 89
02590 Lappers Finland
S-posti: info(at)vekkulitukulit.fi 

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 28.3.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Vekkulit Ukulit
Hollstens 89
02590 Lappers

0503675735
info@vekkulitukulit.fi
vekkulitukulit.fi
1358855-2

Tilauksen minimisumma on 12,00 euroa.

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 10 % tai 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Checkout Finland, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Checkout Finland Oy:n (2196606-6Hämeenkatu 6 B 33100 Tampere) ehdot. Painamalla Osta-painiketta hyväksyt Vekkulit Ukulit -verkkokaupan yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Vekkulit Ukulit
Hollstens 89
02590 Lappers

0503675735
info@vekkulitukulit.fi
vekkulitukulit.fi
1358855-2

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimituskulu kotimaahan:

Posti

- paketin nouto lähimmästä postitoimipaikasta alkaen 5,90

- kirjeiden postitus 3,50 euroa.

Ulkomaille toimitetaan tilaukset ennakkolaskulla. Kerro tilauksestasi Ota yhteyttä- lomakkeella, niin annamme ohjeet ennakkolaskulla tilaamiseen.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-7 päivää. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, syytä ilmoittamatta. Palautettavan tuotteen täytyy olla käyttämätön ja täysin uuden veroinen.

Jos haluat palauttaa tuotteen, kerro siitä Ota yhteyttä- lomakkeella ennen kuin laitat paketin postiin. Palautusosoite on Vekkulit Ukulit, Hollstens 89, 02590 Lappers.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos haluat palauttaa tuotteen, kerro siitä sähköpostitse tai Ota yhteyttä- lomakkeella ennen kuin laitat paketin postiin. Palautamme tuotteen hinnan sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Asiakas vastaa palautuksen kuluista. Korvaamme palautuksesta aiheutuneet kulut vain siinä tapauksessa, että tuote on ollut ostettaessa viallinen.

Lunastamaton paketti

Huomioithan, että lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Jos olet unohtanut noutaa tilauksen postista ja se palautuu meille, voimme lähettää tilauksen uudelleen. Uudelleenlähetyksestä veloitetaan lähetyskulut.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus Postiin heti pakettia vastaanottaessasi.